Lägenheter

Har barnen flyttat ut, och huset känns stort, eller du är trött på att skotta snö, luka rabatter och alltid ha dåligt samvete för något du borde fixa med ditt hus? Varför inte nu när barnen är stora satsa på dig själv och unna dig ett bekvämare boende så du får tid över att ägna dig åt det du verkligen vill? 

I våra allergivänliga och ljusa lägenheter är det lätt att känna sig som hemma! Fastigheten ligger mitt i centrala Klippan med ett varierat urval av affärer, post, apotek i grannkvarteret åt söder, medan ett behagligt småstadslugn råder i de omgivande villakvarteren . 

Lägenheterna är väl disponerade med ljusa, vänliga vardagsrum och rofyllda sovrum. De praktiska och  lättarbetade köken är i gemytlig lantstil med vackra vitrinskåp som extra ögonfröjd. I de helkaklade kombinerade bad- och klädvårdsrummen hittar du förutom ett fräckt badrum även din egen tvättstuga med effektiv tvättmaskin och kondenstumlare, linneskåp och arbetsyta att vika och stryka tvätt. Varmt välkommen oxå att ta en kaffepaus i den kringbyggda och lugna atriumträdgården. 

Vi har för närvarande inga lediga lägenheter.

Om du vill veta mer ring Ingela på 073-20 130 33.