Fastighet

Klinga Teknik AB äger fastigheten Asken 8 som ligger på hörnet Torggatan/Garvaregatan i centrala Klippan. Adressen till Asken 8 är Torggatan 11, 264 33  KLIPPAN.

Fastigheten innehåller sju helt individuellt utformade lägenheter, en rymlig fyrarummare i markplan, en trappa upp finns två tvårummare som nyrenoverades i januari 2011, och längst upp under takåsen hittar du  två mysiga möblerade studios/studentrum, det ena i litet kärvare manlig stil, det andra åt det mer feminina hållet. Den vidbyggda enplansbyggnaden inrymmer två lägenheter med annorlunda och  modernare stil, en trerumslägenhet som  nyrenoverades försommaren 2012, och en tvårumslägenhet  med förväntad inflyttning våren 2013. 

Samtliga hyresgäster har tillgång till och kan njuta av en kringbyggd och rofylld liten atriumträdgård. 

Rök- och husdjursfritt allergivänligt boende

Vi vänder oss främst till hyresgäster som söker ett lugnt, bekvämt och allergivänligt alternativ i centrala Klippan. Vi är måna om att du och din familj som hyresgäst hos oss ska slippa besvär från rök eller husdjur. Vi är därför tydliga med att informera om att vi erbjuder ett rök- och husdjursfritt boende. Det är viktigt att du som hyresgäst ställer dig bakom denna målsättning och ser fördelarna för de av oss som på ett eller annat sätt drabbats av allergi.